Advocaat geeft alleen Fer rust, Jørgensen 'gewoon' van de partij

19 december 2019, 20:20

Feyenoord-trainer Dick Advocaat heeft Leroy Fer als enige basisspeler gespaard in de KNVB Beker op bezoek bij SC Cambuur donderdagavond. De middenvelder – die eerder al moeite had met het spelen van drie duels in één week – is de enige speler die bij de Rotterdammers op de bank begint ten opzichte van de kraker tegen PSV. Dat betekent dat Nicolai Jørgensen gewoon van de partij is.

De aanvaller staat op het punt om vader te worden, maar dat is nog altijd niet gebeurd. Om die reden was hij vorige week in Portugal niet van de partij tegen FC Porto, maar dat zal in Leeuwarden – tot wat Advocaat al hoopte – wel het geval zijn. Hij wordt voorin net als tegen PSV geflankeerd door Steven Berghuis en Luis Sinisterra. Renato Tapia is op het middenveld de logische vervanger van Fer. 

Ook achterin geen wisselingen, dat betekent dat Kenneth Vermeer weer in het doel staat. Tein Troost debuteert in de wedstrijdselectie van Feyenoord, waar Justin Bijlow nog altijd ontbreekt. Komend weekend sluit Feyenoord het kalenderjaar 2019 af tegen Vitesse. 

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen