Advocaat wil nieuwe spits én middenvelder mee op trainingskamp

20 december 2019, 07:47   Bijgewerkt: 20 december 2019, 10:00

Feyenoord hoopt zich aan het begin van de winterstop meteen te versterken met een spits én middenvelder. De Rotterdammers zijn al langer op zoek naar een concurrent voor Nicolai Jørgensen, maar willen dus ook direct na de jaarwisseling een middenvelder presenteren. Daarnaast mag er een aantal spelers vertrekken.

Dat vertelt clubwatcher Martijn Krabbendam op de website van Voetbal International. "Er moet absoluut iets bij. Feyenoord zal er ruimte voor moeten creëren in het salarisbudget, dus zullen er ook spelers vertrekken. Dan gaat het om de Renato Tapia's en de Sam Larssons. Feyenoord wil echt gaan doorselecteren en een voorschot nemen op volgend jaar", legt Krabbedam uit.

Lees ook: Advocaat wil doorselecteren: talenten mogen verhuurd worden

Dick Advocaat wil doorselecteren en hoopt met de komst van een extra aanvaller voor de totaal uit vorm zijnde Jørgensen en een extra optie op het middenveld nog een rol van betekenis kunnen spelen na de winterstop. De Rotterdammers gaan van 6 tot en met 11 januari naar de Zuid-Spaanse kustplaats Marbella, voor die tijd moeten de transfers gedaan zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen