Leipzig-vergelijking Advocaat doet trotse De Jong goed

20 december 2019, 07:54   Bijgewerkt: 20 december 2019, 07:59

Henk de Jong is van mening dat SC Cambuur tegen Feyenoord geen loon naar werken heeft gekregen. De trainer van de Friese club is trots op zijn ploeg, die het de Rotterdammers donderdagavond heel moeilijk maakten. Dat Cambuur sterk speelde, vond ook Steven Berghuis en Dick Advocaat.

Dat laat De Jong na de met 1-2 verloren bekerwedstrijd weten aan FOX Sports. "Ik vind het wel mooi. Steven Berghuis komt naar me toe en zegt: wat voetballen jullie, niet normaal. En Dick Advocaat: jullie lijken wel wat op Leipzig. Mooi hè?", aldus de coach, die zijn ploeg in grote delen van de wedstrijd het betere van het spel zag hebben. Door doelpunten van Steven Berghuis en Marcos Senesi gingen Cambuur echter onderuit.

Lees ookAdvocaat looft Cambuur: "Snap wel waarom ze zo hoog staan"

"We waren net niet goed genoeg, maar waren eigenlijk negentig minuten de baas op het veld. Feyenoord heeft met een geweldige en buitenproportionele Berghuis gewonnen, maar wij verdienden het om door te gaan. We hebben echt kansen gehad. Als je die niet scoort, verlies je terecht. Ik baal ervan, we hadden moeten winnen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen