Vormer doet Anderlecht pijn: "Ze mogen me hier niet zo"

20 december 2019, 08:46

Ruud Vormer vervulde donderdagavond een hoofdrol in de bekerzege van Club Brugge op RSC Anderlecht. De Nederlandse routinier opende vlak na rust de score en gaf twintig minuten later een assist op Éder Balanta, waardoor de wedstrijd in Brussel in 0-2 eindigde. Het was voor Vormer pas zijn eerste doelpunt van het seizoen.

Logischerwijs is de routinier blij met zijn goal. "We wilden hier fel starten en konden Anderlecht vanaf het begin onder druk zetten, maar Van Crombrugge (doelman Anderlecht, red.) was de beste speler bij de thuisploeg. Door zijn topsaves scoorden we niet voor de pauze. Het is dan extra leuk om nét hier mijn eerste doelpunt van het seizoen te scoren, ook omdat ze me hier niet zo mogen", aldus Vormer via de clubkanalen.

Ondanks dat Vormer het doel de voorbije maanden nauwelijks heeft weten te vinden, maakt Club Brugge een goed seizoen door. De Belgische grootmacht gaat aan kop in de competitie, staat in de halve finale van het bekertoernooi en kruist na de winterstop de degens met Manchester United in de Europa League.

Voor het einde van de eerste seizoenshelft speelt Club Brugge nog in de competitie tegen KAA Gent en Zulte Waregem, de nummers drie en zes van de Belgische competitie. "De volgende wedstrijd tegen Zulte Waregem is een nieuwe uitdaging waar we ons top op zullen moeten voorbereiden. We gaan ons nu vol herstellen en de focus verleggen op de wedstrijd van zondag. Lekker rustig thuis en er volledig voor leven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen