Grim wil met groeispurt en aankopen alsnog handhaven

20 december 2019, 08:22

RKC Waalwijk stond slechts één wedstrijd dit seizoen boven de degradatiestreep en bungelt al sinds speelronde vijf op de achttiende plaats van de Eredivisie, toch gelooft trainer Fred Grim nog meer dan serieus in handhaving. Hij hoopt dat zijn elftal net als vorig seizoen na de winterstop de lijn omhoog inzet en alsnog het vege lijf weet te redden. "Vorig seizoen is er na de winterstop ook een moment geweest dat we ineens omhoog schoten. Ik geloof nog steeds in zo'n groeispurt."

Dat vertelt hij tegenover het Brabants Dagblad. Naast de groeispurt hoopt Grim ook op nieuwe spelers: het liefst zou hij in elke linie een aanwinst zien. Zo is de linksbackpositie problematisch en ook voorin zijn extra opties gewenst. "Dat we het moeilijk zouden krijgen wisten we van tevoren. Het vervolg in de Eredivisie is tot op heden qua resultaat teleurstellend", vindt Grim desondanks.

Van opgeven is overigens geen sprake. "Ik ben een volhouder. Bij een kleinere club als RKC heb je heel snel een band met elkaar. Er waren al wat mogelijkheden om weg te zijn. Maar ik heb gekozen voor het 'verhaal RKC' en mijn contract tussentijds verlengd. In principe dien ik contracten uit."

Ook als het niet lukt om hand te haven, dan hoeft Grim niet per se ontevreden te zijn. "Ongeacht de uitslagen zien we de spelers beter worden. We bewijzen dat we in staat zijn om iets neer te zetten, dat we een team georganiseerd kunnen laten voetballen. Ik kreeg als opdracht om RKC weer op de kaart te zetten. Dat is voor een groot deel gelukt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen