De Gier ziet veel progressie bij stuntend Go Ahead Eagles

20 december 2019, 08:35

Go Ahead Eagles zorgde afgelopen week voor een van de grootste bekerstunts door FC Twente met 2-5 klop te geven in de Grolsch Veste. Toch was trainer Jack de Gier niet per se verrast door het resultaat. "Mijn spelers moesten vooral genieten en vrijuit voetballen. Dan zijn we op ons best, krijgen ruimte en hebben onze snelheid voorin als wapen."

Dat vertelt de coach tegenover De Stentor. "De laatste maanden zijn we als team écht gegroeid en die lijn gaat nog steeds door", toont De Gier, die met Kowet al vijftien duels ongeslagen is zich tevreden. Toch blijft de play-offs halen het enige doel en verder omhoog kijken is niet realistisch. "Natuurlijk kijken we naar boven en is het gat niet groot met de tweede plaats. Maar laat ons maar in de luwte blijven. Dan kijken we in maart wel wat er mogelijk is."

Mogelijk gaat Go Ahead Eagles dat doen met nog wat extra versterkingen, waarop De Gier hoopt in de winterstop. "Een spits die er twintig in schiet is altijd welkom", aldus de trainer. "De supporters snakken altijd naar zo'n targetman als vroeger Cees van Kooten, Marnix Kolder of Jack de Gier haha. Ik ben verder tevreden met mijn selectie en er hoeft niemand per se weg. Alleen Gino Bosz hebben we vanwege zijn gebrek aan perspectief bij ons de mogelijkheid gegeven verder te kijken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen