Koster wil tegen Fortuna 'nog één keer alles uit de kast halen'

20 december 2019, 11:55

Willem II hoopt zaterdagavond de eerste seizoenshelft op passende wijze af te sluiten. De verrassende nummer drie van de Eredivisie neemt het voor eigen publiek op tegen Fortuna Sittard, dat buitenshuis nog maar één punt veroverde. "Het is aan ons om voor de winterstop nog een keer alles uit de kast te halen en onze supporters weer een zege te geven", aldus Adrie Koster.

De Tilburgers waren midweeks in het bekertoernooi veel te sterk voor Sparta Rotterdam. Na een halfuur leidde Willem II al met 3-0, wat tevens de eindstand was. Koster greep de ruime voorsprong aan om enkele spelers rust te geven. "Het was heel frappant dat Sparta niet echt wilde voetballen. We stonden met 3-0 voor en hoefden niet per se meer. Dan weet je dat je jongens naar de kant kunt halen om zekerheid in te bouwen", zegt hij via de clubsite.

In Fortuna treft Willem II een ploeg die dit seizoen vooral in thuiswedstrijden goed presteert. "Het is een ploeg met veel karakter die op verschillende manieren kan spelen. Soms met vijf, soms met vier verdedigers, Soms met twee spitsen, soms met drie spitsen", aldus Koster, die niet denkt dat zijn team te gemakkelijk denkt over het duel met Fortuna. "Ik denk dat de ploeg het in zich heeft om zich elke keer op te laden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen