Vitesse krabbelt op: "Vijf keer verliezen doet wat met je"

20 december 2019, 14:32

Joseph Oosting staat zondag tegen VVV-Venlo voor de laatste keer langs de lijn als interim-trainer van Vitesse. Met hem aan het roer speelde de club uit Arnhem tot op heden één keer gelijk en werd er tweemaal gewonnen. "De sfeer is wat beter geworden", merkt Oosting.

Vitesse kende in oktober en november een periode, die Leonid Slutksy uiteindelijk de kop kostten. Sinds zijn vertrek, krabbelt Vitesse op. "Het doet iets met je als je vijf keer op rij verliest. Nu win je een paar keer en dat merk je wel. We moeten zorgen dat we er zondag weer klaar voor zijn, dan kunnen we heel fijn de kerst in", vertelt de interim-coach via de clubkanalen.

In VVV treft Vitesse een club die onlangs óók afscheid nam van zijn trainer. Robert Maaskant werd ontslagen en hij wordt opgevolgd door Hans de Koning. "Het is ook voor VVV een moeilijke situatie, maar ik verwacht dat zij er zullen staan. Het is een belangrijke wedstrijd voor ze, want zij willen aansluiten bij de middenmoot."

Tegen VVV keren Riechedly Bazoer en Matus Bero terug van een schorsing. Zij keren terug in de basis, verwacht De Gelderlander. Dat gaat ten koste van Keisuke Honda en Patrick Vroegh.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen