Ultee onder indruk van Willem II: "Vier voorin levensgevaarlijk"

20 december 2019, 15:51

Fortuna Sittard hoopt in de laatste wedstrijd van 2019 de eerste uitzege van het seizoen te boeken. Een gemakkelijke opgave is dat niet, want de Limburgers gaan op bezoek bij het sterk presterende Willem II. Fortuna-trainer Sjors Ultee is vooral beducht voor de aanval van de Tilburgers.

"Die vier voorin zijn levensgevaarlijk, die andere zes vooral degelijk. Willem II heeft gewoon een hele goed mix en is ook een echt team, net als wij", zegt hij tegen De Limburger. Ultee kan in Tilburg gewoon beschikken over Wessel Dammers. Verwacht werd dat hij niet twee wedstrijden in vijf dagen zou kunnen spelen, maar hij is goed uit het bekerduel met PEC Zwolle (3-0) gekomen.

Door de Zwollenaren te verslaan, bereikte Fortuna midweeks de achtste finale van de KNVB Beker. "Woensdag kwamen er een paar aanzetten die amper konden lopen, maar donderdag en vandaag lijkt het toch weer allemaal in orde", aldus Ultee, die denkt dat de goede uitslagen daarbij helpen. "Winnen helpt enorm. Dat geeft zoveel energie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen