Berghuis: "Ik wil nog niet aan winterstop denken, focus op Utrecht"

20 december 2019, 16:22   Bijgewerkt: 20 december 2019, 16:29

Onder Dick Advocaat verloor Feyenoord alleen in de Europa League tegen FC Porto. De ploeg heeft zich redelijk opgericht na een slechte start van het seizoen en treft zondag FC Utrecht. Die ploeg staat momenteel één punt voor op de Rotterdammers. Steven Berghuis wil nog niet denken aan de winterstop en gaat tegen Utrecht voor niets minder dan drie punten. "Focus honderd procent op Utrecht", zegt hij.

Feyenoord won vorige week de topper tegen PSV met 3-1 en donderdagavond bereikte de club de volgende ronde van de KNVB Beker door op bezoek bij Cambuur, weliswaar moeizaam, met 1-2 te winnen. Voor Berghuis een hele opluchting. "Dat zijn goede resultaten. Het is gewoon cruciaal voor ons seizoen of we na de winterstop nog meedoen in de beker of niet. Dat realiseerde ik me goed en dan maakt het ook niet uit tegen wie je speelt", spreekt hij via de officiële clubkanalen. 

Na de wedstrijd tegen Cambuur rest er voor de Rotterdammers nog één wedstrijd voor de winterstop. De laatste wedstrijd op bezoek bij directe concurrent FC Utrecht bepaalt het gevoel waarmee Feyenoord het nieuwe jaar ingaat, zo zei ook Berghuis. "Ik wil nog niet aan de winterstop denken. De focus moet honderd procent op Utrecht. Het zijn altijd hele mooie wedstrijden daar, maar ook heel moeilijk. Het is een mooie sfeer en voor ons is het heel belangrijk om drie punten te pakken. Het verschil is maar één punt."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen