Slot niet bezig met vermeende belangstelling van Ajax

21 december 2019, 10:51

Door de geweldige prestaties van AZ is er niet alleen interesse in de spelers van de gedeelde koploper, maar ook in de trainer. De naam van Arne Slot wordt in verband gebracht met Ajax als Erik ten Hag daar vertrekt. De oefenmeester denkt zelf absoluut niet aan een dienstverband in Amsterdam, geeft hij aan.

De 41-jarige trainer krijgt veel lof door de prestaties van AZ. Vermoedelijk is hij in beeld bij Ajax om daar bij een vertrek van Ten Hag aan de slag te gaan. "Daar ben ik absoluut niet mee bezig", vertelt hij aan de NOS. "Tegen mijn spelers zeg ik constant dat ze zich niet moeten laten afleiden en dan moet ik zelf wel het goede voorbeeld geven."

AZ sluit de eerste seizoenshelft zaterdag af tegen Sparta. Bij winst is het sowieso zeker van een gedeelde eerste plaats in de wint. Durft de coach al te denken aan een titel? "Ik woon in de buurt van Alkmaar en iedereen begint erover", zegt Slot. "Maar we zijn pas halverwege. Het heeft niet zo veel zin dat uit te spreken. Het is wel een groot compliment dat mensen dat zo zien."

"Dat hadden we een half jaar geleden niet kunnen denken. En het is ook terecht op basis van hoe we spelen en hoeveel punten we hebben gehaald. Het belangrijkste is dat ze beseffen waarom we dit succes hebben. Omdat we hard werken. Dat moeten we blijven doen en zelfs wat harder, want we staan nog tweede."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen