Brands haalt met Ancelotti grote naam naar Everton

21 december 2019, 13:32

Marcel Brands heeft een nieuwe trainer aangesteld bij Everton. De technisch directeur is erin geslaagd om een vette vis binnen te hengelen, aangezien Carlo Ancelotti is aangetrokken. De Italiaan werd onlangs ontslagen bij Napoli en is de man die Everton omhoog moet helpen op de ranglijst. Ancelotti heeft voor liefst 4,5 jaar getekend op Goodison Park.

Everton speelt zaterdagmiddag thuis tegen Arsenal. Uiteraard zal Ancelotti tijdens die wedstrijd nog niet coachen, maar hij is wel aanwezig in het stadion. Tegen Burnley op Boxing Day zal Ancelotti voor het eerst op de bank van Everton zitten. Ancelotti neemt bij de club de taken over van Duncan Ferguson, die als interim-trainer aan het werk was na het ontslag van Marco Silva.

"Dit is een geweldige club met een rijke historie en een geweldige supportersschare", zegt Ancelotti in een reactie. "De directie heeft me een duidelijke visie voorgeschoteld. Dat is iets wat ik heel belangrijk vind en ik kijk er naar uit om met deze mensen te mogen werken." Everton is bezig aan een slecht seizoen en staat zestiende.

Voor Ancelotti betekent het een terugkeer in Engeland, waar de zeer ervaren trainer tussen 2009 en 2011 ook al werkte. Hij was toen trainer van Chelsea.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen