Weggestuurde Bizot schuldbewust: "Leermoment voor mij"

22 december 2019, 08:58   Bijgewerkt: 22 december 2019, 10:55

Marco Bizot heeft vrede met zijn rode kaart. De AZ-doelman werd tegen Sparta al in de vijfde minuut van het veld gestuurd. Hij haalde de doorgebroken Ragnar Ache neer. Vervolgens ging AZ kansloos met 3-0 onderuit. "Ik had een ander einde van 2019 in mijn hoofd", aldus Bizot.

De keeper kwam net te laat bij Ache en kon scheidsrrechter Kevin Blom niets anders dan de rode kaart trekken. "Hij doet het slim, hij tik de bal net voor mij weg", zegt Bizot tegen FOX Sports. "Ik besloot te gaan, want ik zag de steekbal komen en zag de ruimte die er lag. Het is een prima actie om dit voor te zijn, alleen hij kwam iets eerder. Ik had sneller moeten zijn of slimmer met de situatie om moeten gaan. Dit is natuurlijk niet goed. Het is een leermoment voor mij."

Bizot dupeerde zijn team flink, want AZ ging daarna kopje onder. "We hebben niet veel gecreëerd. Jammer. Je hoopt dat je met tien man nog iets kan. Voorgaande wedstrijden hebben we bewezen nog heel wat aan te kunnen richten. Vanavond zat dat er helaas niet in."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen