Sparta: Dervisoglu komt niet terug, Frankfurt wil Ache

22 december 2019, 09:39

Sparta moet vrezen dat het deze winter drie aanvallers verliest. Halil Dervisoglu denkt dat Brentford hem niet aan de Rotterdammers verhuurt, Eintracht Frankfurt is voor Ragnar Ache in de markt en Lars Veldwijk wil vertrekken bij de huidige nummer tien van de Eredivisie.

Dervisoglu maakt komende maand de overstap naar het Engelse Brentford. Sparta hoopte hem nog een half seizoen te huren, maar die wens lijkt niet uit te komen. "Waarschijnlijk is dit mijn laatste wedstrijd voor Sparta", zegt de aanvaller na de gewonnen wedstrijd tegen AZ (3-0) tegen RTV Rijnmond. "Ik weet natuurlijk niet wat er gaat gebeuren de aankomende tijd. Misschien kom ik terug, maar waarschijnlijk blijf ik gewoon bij Brentford."

Ache

Voor Ache bestaat serieuze belangstelling. Eintracht Frankfurt wil hem overnemen van Sparta. Tot twee keer toe wimpelde de club een bod af. Naar verluidt deden de Duitsers een bod van rond de 1,3 miljoen euro. Sparta wil veel meer. "Ze kwamen terug met een tweede bod, maar ook dat is nog te laag", aldus technisch directeur Henk van Stee tegen FOX Sports. "Als zij de prijs betalen die wij verlangen, kunnen we het niet tegenhouden."

Daarnaast heeft ook Veldwijk nog een vertrekwens. "In de winterstop kijken we rustig of er een club komt die de prijs betaalt die wij willen. Maar er is nog helemaal niets geweest", maakt Van Stee duidelijk.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen