PSV-debutant Teze direct onderdeel van A-selectie

22 december 2019, 09:59   Bijgewerkt: 22 december 2019, 11:33

Jordan Teze maakt per direct de overstap naar de A-selectie van PSV. Dat communiceren de Eindhovenaren via de officiële kanalen. De twintigjarige rechtsback maakte zaterdag tegen PEC Zwolle zijn basisdebuut in het elftal van Ernest Faber. Teze verving de geschorste Denzel Dumfries en deed dat ook naar behoren.

"Ik vind het lastig om over mijn eigen spel te praten, maar ik heb veel complimentjes gekregen", zegt Teze tegen het Eindhovens Dagblad. Hij hoorde dinsdag dat hij zou spelen tegen PEC. "De trainer vroeg: 'Ben je er klaar voor?' Ik zei dat ik er zeker klaar voor was. Ik was er gisteren al klaar voor, om zomaar te zeggen."

Teze hoopt dat het basisdebuut een mooi vervolg krijgt, ook al heeft hij Dumfries als concurrent. "Maar hij heeft na deze wedstrijd wel een beetje begrepen dat ik eraan kom. En dat ik sta te popelen om erbij te komen, dat is ook alleen maar goed voor ons beiden. Dat houdt ons scherp", aldus de PSV'er, voor wie de winterstop ook is aangebroken. "Voor mij is het geen vakantie hoor, ik blijf gewoon mijn ding doen. Het is niet zo dat ik op mijn luie reet ga zitten. Sterker nog: van mij hadden we wel door mogen gaan."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen