'Ontslag Van Bommel maakt terugkeer Angelino utopie'

22 december 2019, 10:25   Bijgewerkt: 22 december 2019, 11:38

In PSV's zoektocht naar een linksback lijkt een streep te moeten door Angelino. Mark van Bommel onderhield het contact met de speler van Manchester City en had een goede band met hem, zo meldt De Telegraaf. Voordat Van Bommel werd ontslagen onderzocht PSV de mogelijkheden voor een terugkeer van Angelino.

PSV heeft voor de tweede seizoenshelft dringend een linksback nodig. Na het vertrek van Angelino naar Manchester City is die positie een achilleshiel geworden. Olivier Boscagli en Valencia-huurling Toni Lato werden in de zomer gehaald, maar beiden voldoen niet. Het duo zat zaterdag tegen PEC Zwolle op de bank. Nick Viergever deed dienst als linksback. Lato maakte nog geen eens Eredivisie-minuten. Vermoedelijk wordt zijn verhuur ook vroegtijdig afgebroken.

De Telegraaf meldde een maand geleden ook dat Angelino zou zijn aangeboden bij Ajax. Manchester City haalde hem afgelopen zomer terug naar het Etihad Stadium. Maar daar komt de 22-jarige Spanjaard mondjesmaat in actie. Hij speelde mee in zes competitiewedstrijden en één Champions League-duel.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen