Bayern München maakt het seizoen af met trainer Flick

22 december 2019, 12:22   Bijgewerkt: 22 december 2019, 14:26

Bayern München laat Hansi Flick het seizoen afmaken als hoofdtrainer. Dat meldt de Duitse kampioen via de officiële kanalen. Flick is oorspronkelijk assistent in de technische staf, maar neemt sinds het ontslag van Niko Kovac de honneurs waar. Onder Flick doet Bayern weer volop mee in de titelrace en werd de poulefase van de Champions League zonder puntenverlies afgesloten.

"Wij zijn bij Bayern zeer tevreden over het werk van Flick", motiveert voorzitter Karl-Heinz Rummenigge op het clubkanaal van Der Rekordmeister. "Onder hem is de ontwikkeling op het veld uitstekend geweest. Zowel het spel als de behaalde resultaten. Ik ben ervan overtuigd dat Bayern de lijn in 2020 doortrekt." Technisch directeur Hasan Salihamidzic voegt eraan toe: "Het overtuigende spel van de spelers toont aan dat we op de goede weg zijn. Met Flick kunnen we onze doelen bereiken."

Deze ontwikkeling in München zou normalitere betekenen dat Bayern voor het nieuwe seizoen een externe kandidaat als hoofdtrainer wil. Naar verluidt zijn Erik ten Hag en Thomas Tuchel de belangrijkste kandidaten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen