Ødegaard en Isak leiden Real Sociedad naar zwaarbevochten zege

22 december 2019, 15:59

Martin Ødegaard en Alexander Isak hebben Real Sociedad een grote dienst bewezen. Door doelpunten van de voormalige Eredivisie-uitblinkers zegevierden de Basken met 3-4 bij Osasuna. Daarmee sluit Sociedad het jaar af als nummer vier van Spanje.

Nadat Ødegaard (op archiefbeeld) eerst Mikel Oyarzabal had bediend voor de 0-1, schoot de oud-speler van sc Heerenveen en Vitesse op heerlijke wijze de 0-3 tegen de touwen. De Noor draaide een vrije trap perfect in de hoek. Tussendoor had Portu de 0-2 laten noteren Dat betekende echter niet dat Sociedad een eenvoudige middag tegemoet ging. Want Osasuna gaf niet op en kwam dankzij Aridane Hernandez en Ezequiel Avila terug tot 2-3.

Toen Osasuna met tien man kwam te staan, werd Isak binnen de lijnen gebracht. De voormalige doelpuntenmachine van Willem II stond koud in het veld of hij het was al kassa voor de Zweed. Igor Zubeldia zette Isak vrij voor de keeper en rondde de spits rustig af. Maar alsnog werd het billenknijpen voor Sociedad, want met tien man kwam Osasuna nog eens terug tot 3-4. Tot opluchting van Sociedad bleef het daarbij. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen