Real Madrid moet door remise wintertitel laten aan Barça

22 december 2019, 22:58

Het is Real Madrid zondagavond niet gelukt om in de Primera División in punten gelijk te komen met FC Barcelona. De Madrilenen hadden het betere van het spel tegen Athletic Bilbao, maar kwamen niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Het was voor de ploeg van trainer Zinédine Zidane de derde remise op rij in de Spaanse competitie.

Om samen met FC Barcelona als koploper de winterstop in te gaan, moest Real Madrid een zege boeken tegen het stugge Athletic Bilbao. De Koninklijke speelde afgelopen woensdag gelijk in Camp Nou (0-0) en was een aantal dagen daarvoor niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel tegen Valencia. Ook op Athletic Bilbao beet Real Madrid zich stuk.

Gedurende de wedstrijd was Real Madrid meerdere keren dicht bij het openingsdoelpunt. Karim Benzema stichtte voor rust een paar keer gevaar en in de tweede helft had Luka Jovic bijna zijn tweede doelpunt in dienst van de Spaanse grootmacht te pakken. Hij kopte de bal een paar minuten voor tijd echter tegen de lat.

Door het puntenverlies sluit Real Madrid het jaar af als nummer twee van de Spaanse competitie. FC Barcelona heeft twee punten meer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen