Toch tevredenheid bij Doekhi: "Niet eerder zo'n serie neergezet"

23 december 2019, 08:23

Voor Vitesse was de eerste seizoenshelft een zeer intense. De Arnhemmers begonnen geweldig, zakten daarna ver weg en herstelden zich op de valreep alsnog. Verdediger Danilho Doekhi is blij met de 3-0 zege op VVV-Venlo en de manier waarop de eerste seizoenshelft is afgesloten.

Na het vertrek van Leonid Slutsky pakte Vitesse de draad enigszins op. Door de 3-0 zege op VVV is er toch enigszins positivisme aanwezig. "Hebben we toch nog goed afgesloten", zegt Doekhi tegen De Gelderlander. "Het was een hectische periode, waarin we veel onder vuur lagen. Het is geen leuke tijd geweest. Dat voelde ik sterk in de groep."

Vitesse verloor de afgelopen drie duels niet en dat zorgt voor tevredenheid in Arnhem. De slechte reeks daarvoor onder Slutsky uiteraard niet. "Het was een seizoenshelft van uitersten", beseft de 21-jarige verdediger. "We begonnen met de beste seizoensstart uit de geschiedenis van de club maar daarna hadden we een héél slechte serie en was het crisis. Nu houden we vier keer achter elkaar de nul."

Vitesse kreeg in de duels met Feyenoord, FC Twente, ODIN'59 en VVV geen doelpunt tegen. "Ik weet niet of ik mijn beste voetbal speel sinds ik bij Vitesse ben, maar zo'n serie hebben we niet eerder neergezet. We werden hier trouwens wel echt geholpen door Remko Pasveer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen