Gustafson ziet Utrecht-puzzel vorderen: "Kunnen echt nog beter"

23 december 2019, 09:09

De nederlaag tegen Feyenoord biedt FC Utrecht houvast voor de tweede seizoenshelt. Volgens Simon Gustafson vallen de puzzelstukken steeds meer op hun plek. "Na de winter moet de puzzel helemaal klaar zijn", aldus de Zweedse middenvelder.

"Ons optreden tegen Feyenoord is goed genoeg om na de winterstop op deze wijze door te willen gaan. We kunnen echt nog beter en we gaan hoger op de ranglijst komen", zegt Gustafson in De Telegraaf. Ondanks het vertoonde spel moest Utrecht met 1-2 buigen voor Feyenoord. "Feyenoord speelt op de counter en heeft een paar jongens met individuele klasse. Wij schieten heel vaak op doel en scoren slechts één keer, Feyenoord schiet drie keer op doel en scoort twee keer…"

Voor Gustafson was de ontmoeting met Feyenoord een weerzien met zijn oude club. Tegen zijn voormalig werkgever gaf hij van begin tot eind gas. "Vechtlust is een onderdeel dat er bij hoort. Ik vind dat wij vandaag een geweldige vechtlust hebben getoond. Op dat vlak hebben we de strijd niet verloren", aldus de Scandinaviër.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen