Complimenten voor Vlap: "Ging door moeilijke periode"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

23 december 2019 – Michel Vlap greep zondagavond zijn kans in de basis bij Anderlecht: de middenvelder was een van de duurste zomeraankopen, maar was desondanks uit de basiself verdwenen. Met twee doelpunten lijkt hij echter weer helemaal terug te zijn bij de Belgische ploeg. "Hij is door een moeilijke periode gegaan."

Complimenten voor Vlap: "Ging door moeilijke periode"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat zei Nacer Chadli over zijn Nederlandse ploeggenoot tegenover Het Nieuwsblad. "Het is jammer dat ik twee keer net niet scoorde, maar het is Michel Vlap gegund", aldus de voormalig speler van Tottenham Hotspur. "Het was één van onze beste wedstrijden van het seizoen. We speelden goed tussen de linies en creëerden kansen. Iedereen is tevreden, ook de fans. Dat maakt het een hele mooie avond die heel erg deugd doet. Met zo'n jonge groep moet je geduld hebben en vertrouwen in de kwaliteiten van de jonge gasten, dan komt het wel goed."

Lees ookOpgeleefde Vlap grijpt met dubbelslag heldenrol bij Anderlecht

Ook Vincent Kompany, die als basisspeler voor het eerst sinds 2005 weer eens een wedstrijd won met Anderlecht, was zeer content met het duel. "We zetten goed, hoog druk vandaag. Maar we kunnen sommige kansen nog iets beter uitspelen en de afwerking kon nog beter. We staan nog ver van ons doel. Dat communiceren zowel ik als Frank Vercauteren intern ook. Daardoor blijft onze motivatie ook stijgen. Vandaag staan we dan wel in de middenmoot, maar dat wil niet zeggen dat we ons zo hoeven te gedragen", aldus de verdediger.

Ook voetbalanalist Tom Boudeweel was vol lof over de Nederlander. "Michel Vlap, etiket van miskoop op het voorhoofd, dramatisch donderdag tegen Club Brugge in de beker, weggehoond door het publiek, nu een paar dagen later beloond met een applausvervanging na zijn twee doelpunten. Anderlecht ging er kansloos uit in de beker. Nu is er opnieuw dat sprankeltje hoop", zei hij.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd