Rentree Honda wordt deceptie met snel vertrek bij Vitesse

23 december 2019, 11:09   Bijgewerkt: 23 december 2019, 11:45

De terugkeer van Keisuke Honda is uitgelopen op een grote teleurstelling. De Japanner werd anderhalve maand geleden gepresenteerd als versterking voor het middenveld van Vitesse, maar heeft na vier optredens alweer genoeg gezien van de Eredivisie. Hij vertrekt per direct bij de club uit Arnhem.

De 33-jarige middenvelder zat lange tijd zonder club en tekende begin november bij Vitesse. Beide partijen kwamen een verbintenis tot het einde van het seizoen overeen en Honda maakte zijn debuut tegen Sparta Rotterdam en speelde daarna nog drie competitiewedstrijden voor Vitesse. Vorige week kwam hij tegen FC Twente voor de laatste keer in actie voor de Arnhemmers.

"Mijn missie was, toen ik hier kwam, om de situatie te veranderen. Dat is mij niet gelukt. Daarbij verliet Leonid Slutsky de club", reageert Honda. "Ik voel mij daar verantwoordelijk voor. Daarom vind ik dat ik na de winter niet hier hoor te spelen. Ik waardeer dat iedereen, teamgenoten en supporters, mij goed heeft opgevangen", besluit Honda. De teller bleef zodoende steken op slechts 270 minuten in Arnhemse dienst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen