Pröpper wil meer daadkracht bij Heracles Almelo in 2020

23 december 2019, 11:48

Heracles Almelo kan terugkijken op een prima eerste seizoenshelft. De ploeg van Frank Wormuth pakte 26 punten en heeft daardoor de negende plaats in handen. Een prima notering, al kan het volgens aanvoerder Robin Pröpper nog beter.

Heracles sloot de eerste seizoenshelft zaterdag af met een 1-1 gelijkspel tegen sc Heerenveen. "We komen op voorsprong en moeten het daarna slimmer en volwassener uitspelen. De voorsprong vasthouden dus en drie punten pakken, dat laten we na. Ik denk dat we in 2020 daadkrachtiger moeten worden, vooral in uitduels", is de mening van Pröpper bij Tubantia.

Heracles is een moeilijk te bestrijden ploeg, weet ook de aanvoerder. Veel teams hebben het lastig met de manier van spelen die Wormuth erin heeft geslepen. "Je merkt dat ploegen anders naar ons zijn gaan kijken. Ze weten dat Heracles-thuis een lastige wedstrijd is en dat we moeilijk te verslaan zijn", merkt Pröpper. "Ze proberen een plan te maken, gebaseerd op onze kwaliteit, dat was eerder niet zo. Je zag het ook bij FC Utrecht vorige week. Zij keken in het begin de kat uit de boom. Uiteindelijk verloren we, maar dat soort teams kunnen we het lastig maken. Als we nog een stap maken, kunnen we ze vaker verslaan."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen