ADO heeft Dong op proef, De Graafschap verlengt met talent

23 december 2019, 15:37

ADO Den Haag heeft de Chinese speler Kaining Dong op proef. De negentienjarige middenvelder trainde mee in de Hofstad en krijgt mogelijk zelfs een contract aangeboden. De komende dagen wordt bepaald of hij daadwerkelijk een versterking is voor de eerste selectie.

Dat schrijft Omroep West. Recent werd door ADO Den Haag afgesproken dat er meer Aziatische spelers in het eerste team moeten spelen, waartoe Dong een goede meerwarde zou kunnen zijn. Yuning Zhang is tot dusver de enige Chinees die voor het eerste team van ADO speelde, mogelijk komt er dus een tweede speler bij. Ook in de jeugdopleiding van ADO lopen nog enkele Aziatische voetballers rond. Dong speelde in het verleden bij de Chinese club Beijing Sinobo Guoan FC en is actief als aanvallende middenvelder.

Lees ookADO Den Haag vanaf volgend seizoen niet langer op kunstgras

De Graafschap verlengt met Van der Heiden

Verder kwam De Graafschap met het nieuws dat het zestienjarige talent Ezra van der Heiden langer is verbonden aan de club. Hij maakt al zijn officieuze debuut en ligt nu ook vast tot en met 2022. "De komende tijd werken we samen met Ezra aan een plan om hem verder te ontwikkelen. We zijn ervan overtuigd dat Ezra de nodige stappen gaat zetten", aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen