Guardiola staat open voor langer verblijf bij City

23 december 2019, 18:34

Pep Guardiola staat open voor een langer verblijf bij Manchester City. De Spanjaard is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen in Manchester, maar als het aan hem ligt komt daar sowieso nog een jaar bij. "Ik voel me geweldig goed hier, we zullen moeten zien of ik ook een nieuw contract verdien", zei hij.

Guardiola werkte nooit eerder langer dan vier jaar bij één club, maar als het aan hem ligt is hij ook volgend seizoen nog gewoon de trainer van Manchester City. De Spaanse oefenmeester heeft nog een contract tot de zomer van 2021, maar door de tegenvallende resultaten in de Premier League trokken de geruchten over een vroegtijdig vertrek door de wandelgangen. "Ik voel me goed hier. Het niveau is heel erg omhooggegaan, net als de verwachtingen. We moeten zien of we daarmee om kunnen gaan. Het is niet alleen aan mij", zei hij op de persconferentie in aanloop naar het duel met Wolverhampton Wanderers van aankomende vrijdag. "Er is nog genoeg tijd om over na te denken. We hebben nu wat tijd voor de familie. Daarna leven we naar de wedstrijd tegen Wolves toe."

City won vorig seizoen de landstitel in Engeland, maar staat dit seizoen na achttien wedstrijden al elf punten achter op Liverpool. De ploeg van Guardiola speelde daarbij ook nog een wedstrijd meer. Onder het bewind van de Spanjaard wonnen de Citizens twee keer de Premier League en één keer de FA Cup.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen