Hahn zinspeelt op buitenland, Heerenveen wil doelman behouden

24 december 2019, 09:41

Warner Hahn zinspeelt op een vertrek bij sc Heerenveen. De 27-jarige doelman denkt hardop na over een buitenlands avontuur, terwijl Heerenveen hun doelman graag wil behouden. Hahn is in het bezit van een aflopend contract.

"Ik heb het prima naar mijn zin bij de club en mijn familie is hier gelukkig", zegt Hahn in de Leeuwarder Courant. "Dat is veel waard, maar ik wil ook wel een keer verder kijken. Ik sta open voor keepen in een ander land, in een andere cultuur. Gerry Hamstra (technisch manager, red.) heeft me gezegd dat hij me dat gunt, maar aan de andere kant wil de club me graag houden."

Hahn wil niet zeggen dat hij definitief vertrekt bij Heerenveen. "Dat is te stellig, maar als er een mooie club komt, dan zou ik daar wel heen willen. Ik heb geen haast met het nemen van een besluit. We zien wel wat er op mijn pad komt." De geboren Rotterdammer is bezig aan zijn derde seizoen in Friese dienst. Zijn eerste seizoen was een ongelukkige, waarin hij geplaagd werd door twee langdurige schouderblessures.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen