Jol keert per direct terug als technisch adviseur ADO Den Haag

24 december 2019, 16:36   Bijgewerkt: 24 december 2019, 21:42

Martin Jol keert per direct terug bij ADO Den Haag: de voormalig trainer van onder andere Ajax en Fulham heeft zich als technisch adviseur verbonden aan de club. Hij is gevraagd om de club te helpen voor de komende tijd en gaat dat doen. "Mohammed Hamdi heeft me gevraagd om te helpen en daar sta ik uiteraard positief tegenover. Gezien de huidige situatie is het voor mij echt onmogelijk om dat niet te doen."

Dat vertelt hij op de clubsite van ADO Den Haag, waar de laatste tijd met onder andere Jeffrey van As, Alfons Groenendijk, Kees Jansma, Edwin de Graaf en Henrik Jan Rinner vooral mensen vertrokken. "ADO Den Haag kan nu alle steun gebruiken van iedereen die de club een warm hart toedraagt. Daarom ga ik in de komende tijd ook proberen een nog veel bredere basis te vinden van mensen die ADO Den Haag verder willen ondersteunen", aldus Jol, die zich daarmee gaat bemoeien.

Jol heeft de nodige ervaring opgedaan in het profvoetbal. Zo had hij Ajax, Hamburger SV, Tottenham Hotspur, RKC Waalwijk en Roda JC onder zijn hoede als trainer, waarbij hij Al-Ahly recentelijk als laatste kunstje had. Als voetballer brak hij door in de Hofstad, waar hij lang onder contract stond.

Eerder op de dag werd Alan Pardew al binnengehaald als de nieuwe trainer van ADO Den Haag. Algemeen directeur Mohammed Hamdi is dan ook blij met deze positieve berichten op dinsdag. "Martin is één van de meest vooraanstaande Nederlandse trainers. En ook nog eens een Haags voetbalmonument. Het is fantastisch dat hij er, samen met Alan Pardew en de rest van de staf, alles aan wil doen om ADO Den Haag uit deze benarde positie te halen. Martin kan, mede daardoor, de overgang van het Engelse naar het Nederlandse voetbal versoepelen voor Alan en Chris."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen