Solskjaer: "Pogba is de beste all-round middenvelder ter wereld"

24 december 2019, 22:45

Ole Gunnar Solskjaer is blij dat hij weer kan beschikken over Paul Pogba, die afgelopen zondag in het competitieduel met Watford (2-0 verlies) zijn rentree maakte bij Manchester United. Verwacht wordt dat de 26-jarige Fransman donderdag tegen Newcastle United terugkeert in de basis.

"Hij viel heel erg goed in tegen Watford. Zijn terugkeer is een enorme opsteker", aldus Solskjaer in aanloop naar de wedstrijd op Boxing Day. "Hij kan overal op het middenveld spelen. Hij is een box-to-box middenvelder en kan zowel teruggezakt als hoog op het middenveld uit de voeten. Dat is het mooie van Paul: hij is de beste all-round middenvelder ter wereld."

Hoewel Solskjaer in een eerder stadium aangaf Pogba in de winter niet te zullen verkopen, blijven de geruchten rondom de Fransman aanhouden. De wereldkampioen wordt in verband gebracht met een terugkeer naar Juventus, dat afgelopen zomer ook veelvuldig werd gelinkt aan de middenvelder. Pogba beschikt in Engeland over een contract dat over anderhalf jaar afloopt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen