'Real Madrid wil Ødegaard in de zomer terug en doet winters niks'

25 december 2019, 14:11

Martin Ødegaard gaat een serieuze kans krijgen bij Real Madrid. De aanvallende middenvelder maakt net als in zijn periode in de Eredivisie een uitstekende indruk bij Real Sociedad en keert anders dan gepland al komende zomer terug in de Spaanse hoofdstad.

Dat beweert het Spaanse medium AS althans vol overtuiging. Het idee was om de 21-jarige Noor voor twee jaar te verhuren aan de huidige nummer vijf van de Primera Division, maar vanwege de goede prestaties willen ze hem eerder terughalen naar de Spaanse hoofdstad. In totaal speelde hij dit seizoen zestien duels in La Liga, waarin hij viermaal scoorde en vijf assists gaf. Bovendien werd hij recentelijk gekozen tot 'Speler van de Maand'. 

Lees ookVoormalig Ajax-doelwit Ødegaard trekt naar Sociedad

Geen aanvaller erbij in de winter

Mede door de goede ontwikkeling van Ødegaard is trainer Zinedine Zidane niet van plan om een winterse aanvallende versterking naar De Koninklijke te halen. Hoewel er geruchten gingen dat hij een grote naam naar Bernabéu wilde halen, ontkende de coach dat stellig tijdens een persconferentie. Vermoedelijk wordt er dus gewacht tot komende zomer en dan Ødegaard teruggehaald. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen