'Ajax probeert Orejuela voor hoofdprijs te slijten'

25 december 2019, 14:08   Bijgewerkt: 25 december 2019, 14:44

Ajax tracht de verhuurde Luis Orejuela voor de hoofdprijs te verkopen. Cruzeiro - dat de Colombiaan afgelopen jaar huurde - heeft een optie tot koop, maar heeft door de degradatie beperkte financiële middelen. Twee andere Braziliaanse clubs, Palmeiras en Flamengo, hebben ook interesse. Zij moeten naar verluidt het dubbele betalen voor de Colombiaan, die bij Ajax een contract tot medio 2022 heeft.

Orejuela voldeed niet in Amsterdam en werd daarom in januari verhuurd aan Cruzeiro. Als een van de weinigen hield hij in het degradatieseizoen het hoofd boven water. Voor 1,5 miljoen euro kan Cruzeiro de Ajacied definitief overnemen. Daarvoor zou de club, dat nooit eerder degradeerde naar het tweede niveau van Brazilië, een investeerder zoeken. Cruzeiro moet voor de jaarwisseling een besluit nemen.

Palmeiras en landskampioen Flamengo zien hun kans schoon. Volgens ESPN zochten beide clubs al contact met Ajax om de onderhandelingen te starten. Alleen Ajax verlangt bijna het dubbel van de optie waarover Cruzeiro beschikt. Dat zouden Palmeiras en Flamengo te gortig vinden.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen