'Rust in Heerenveen ondanks bezoek scouts Lille en Galatasaray'

25 december 2019, 14:41

Met de transferperiode voor de deur is het bij sc Heerenveen rustig op de burelen. Wel zaten er de afgelopen weken scouts van onder andere Zenit, Lille en Galatasaray op de tribune, weet Omrop Fryslân. Dat heeft tot dusver niets concreets opgeleverd.

Voetbal International weet dat er voor Mitchell van Bergen en Chidera Ejuka veel belangstelling is. Komende maand staat dan ook vooral in het teken om hen in het Abe Lenstra Stadion te behouden. Op dit moment is er rond reservespelers enige beweging. Volgens Omrop Fryslân is er enige interesse in Nemanja Mihajlovic. De Serviër is totaal overbodig, maar drukt met zijn niet-EU-salaris zwaar op de Friese begroting.

Lees ook: Ajax kan Botman niet terughalen in de winterstop bij Heerenveen

Daarnaast heeft  een Deense club zich gemeld voor Emil Fredriksen. De negentienjarige middenvelder komt in aanmerking voor een verhuur, maar mag nog niet definitief weg. Ook voor Anders Skovgaard is een tijdelijke nieuwe club een optie. Heerenveen gaat zelf in gesprek met Alen Halilovic en Anders Dreyer. Beide huurlingen behoren niet tot de basisploeg van trainer Johnny Jansen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen