Fortuna Sittard houdt rekening met vertrek van Hofland

25 december 2019, 16:46

Fortuna Sittard houdt rekening met een vertrek van Kevin Hofland. Hij zou een stroeve verhouding hebben met technisch manager Sjoerd Ars. Juist Ars' contract wordt verlengd, zo heeft directeur Ivo Pfennings verkondigd bij het L1 Voetbaldiner. Ars gaat fulltime aan de slag bij Fortuna.

Hofland vormt in Sittard een trainersduo met Sjors Ultee. Op papier is de oud-verdediger assistent-trainer. Zo werkte Hofland de voorgaande jaren ook samen met anderen. Hofland was onder andere verantwoordelijk voor de promotie naar de Eredivisie. Het winterse trainingskamp grijpt Fortuna aan om te evalueren met Hofland en wordt er een knoop over de toekomst doorgehakt.

"Ik kan me wel voorstellen dat Kevin na 2,5 jaar Fortuna, waarin hij fantastisch werkt heeft geleverd, misschien in de picture staat bij andere clubs. Zeker als hij dadelijk zijn trainerscursus betaald voetbal heeft gehaald", citeert 1Limburg Pfennings, die ook content is met het werk van Ars. "De ontwikkeling van Sjoerd is heel goed. De intentie is om daar volgend jaar een voltijds contract van te maken. Een eredivisieclub hoort een technisch directeur te hebben die fulltime aanwezig is. Dit was noodgedwongen, omdat Sjoerd ook nog een bedrijf had."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen