'PSG wil Mbappé behouden met bizar nieuw contractvoorstel'

25 december 2019, 20:50

Paris Saint-Germain gaat er alles aan doen om sterspeler Kylian Mbappé binnenboord te houden. De Fransman wordt al geruime tijd in verband gebracht met een supertransfer naar Real Madrid, maar als het aan PSG ligt gaat dat niet door. De 21-jarige aanvaller heeft nog een contract tot medio 2022, maar de Franse topclub gaat volgens Le Parisien snel met een nieuw voorstel komen.

Volgens het Franse medium gaat PSG Mbappé namelijk een contract bieden waarbij hij op gelijke hoogte moet komen met Neymar. De Franse aanvaller strijkt momenteel een slordige achttien miljoen euro op, maar dat is een schijntje in vergelijking met de 36 miljoen die Neymar verdient. De oliesjeik uit Qatar zou nu het groene licht hebben gegeven om Mbappé een 'XXL-aanbieding' te doen.

Real Madrid zou een van de gegadigden zijn om Mbappé echter los te weken in Frankrijk. Trainer Zinedine Zidane flirtte in een eerder stadium al met zijn landgenoot. "Ik ken hem al erg lang. Ik houd van zijn persoonlijkheid, want hij is hier lang geleden een keer op proef geweest", sprak 'Zizou' destijds.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen