'Door Spanje gewezen Moreno kan weer aan de slag bij Ecuador'

26 december 2019, 12:30

Robert Moreno krijgt een nieuwe kans als bondscoach. Ecuador wil de gewezen keuzeheer van Spanje aanstellen, zo beweert AS. Moreno ontving deze week een aanbod. Hij heeft net het veelbesproken vertrek bij Spanje achter de rug.

Moreno leidde Spanje de afgelopen maanden naar het Europees kampioenschap. Hij verving Luis Enrique, die zijn werkzaamheden neerlegde om zijn zieke dochter in de strijd tegen kanker bij te staan. Xana overleefde de ziekte niet en overleed in augustus op negenjarige leeftijd. Na een rouwperiode keerde Luis Enrique een maand geleden weer terug op het pluche en had hij in de technische staf geen ruimte meer voor Moreno.

Het liefst begint Moreno een nieuwe klus in Europa. Maar het ambitieuze project van Ecuador is voor hem verleidelijk. Voor het Zuid-Amerikaanse land is hij nu de topkandidaat, meldt AS. Eerder was Jürgen Klinsmann in beeld. Hij staat inmiddels bij Hertha BSC aan het roer. Mocht een samenwerking met Moreno ook afketsen, dan zijn Fernando Hierro en José Pekerman andere kandidaten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen