'Hollands' Mechelen doet goede zaken, verlies voor Koch's Eupen

26 december 2019, 16:26

De Nederlandse enclave van KV Mechelen heeft donderdag uitstekende zaken gedaan in de strijd om de Play-Offs 1. Op bezoek bij de directe concurrent werd de 1-2 voorsprong over de streep getrokken. Menno Koch ging met Eupen onderuit op bezoek bij AA Gent, terwijl hekkensluiter Cercle Brugge de zege van de week ervoor niet kon dootrekken.

Royal Excel Moeskroen - KV Mechelen 1-2

Arjan Swinkels en Lucas Bijker hebben op tweede kerstdag uitstekende zaken gedaan in de Jupiler Pro League. Met de 1-2 zege op bezoek bij concurrent Royal Excel Moeskroen, dankzij doelpunten van Joachim van Damme en William Togui (beide voor rust) staat de gepromoveerde ploeg in elk geval voorlopig op een Play-Offs 1-plaats. Pas in blessuretijd deed de thuisclub via Nemanja Antonov nog wat terug.

Genk – Eupen 2-1

Laagvlieger Eupen speelde een matige wedstrijd op bezoek bij Genk, dat met bijna 75% balbezit veel sterker was en via een goal en assist van Junya Ito na een uur op een 2-0 voorsprong stond. Toch kwamen de gasten teug in het duel en werd voormalig NAC Breda-speler Menno Koch vijf minuten voor het einde gewisseld voor de aanvallende Carlos Embalo, maar de gelijkmaker leverde dat niet meer.

Overige uitslagen:

Kortrijk – Cercle Brugge 1-0

Waasland-Beveren – Sint-Truiden 1-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen