'Ibrahimovic alsnog op weg naar rentree bij AC Milan'

26 december 2019, 16:36

Zlatan Ibrahimovic (38) is hard op weg naar AC Milan. De transfervrije Zweed had heel veel opties om zijn loopbaan te vervolgen, maar gaat in op de aanbieding van de club uit Milaan. Zij zijn bereid om aan de eisen van de (forse) aanvaller te voldoen, waardoor het een rentree van Ibracabra bij Milan lijkt te worden. Het gaat naar verluidt om een contract van zes maanden.

Dat schrijft het doorgaans betrouwbare Sky Sports althans. Eerder stond hij tussen 2010 en 2013 ook al onder contract bij de Italiaanse club, dat hem vervolgens na 86 duels (56 doelpunten, 24 assists) verkocht aan Paris Saint-Germain. De Serie A-club verkeert momenteel met de elfde plaats in de zoveelste crisis van de laatste jaren, waardoor het toch overstag ging voor Ibrahimovic.

Eerder nog liepen onderhandelingen tussen beide partijen namelijk op niets uit, omdat de club niet kon en wilde voldoen aan de forse eisen van de Zweedse spits. Met hem hopen ze de weg omhoog weer in te zetten, mogelijk wordt de overstap nog dit weekend officieel. Ook onder andere Everton, Bologna en Amerikaanse clubs toonden concrete interesse.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen