Van Aanholt valt uit met hamstringblessure, Benteke weken out

26 december 2019, 19:15

Patrick van Aanholt heeft donderdagmiddag een hamstringblessure opgelopen. De verdediger viel bij Crystal Palace tegen West Ham United uit met een kwetsuur en werd vervangen door Jaïro Riedewald. Hoe ernstig de blessure is, is nog niet bekend. Ploeggenoot Christian Benteke ligt in elk geval wél de komende weken uit de roulatie.

Van Aanholt moest na ruim een uur voetballen donderdag naar de kant bij Crystal Palace met een op het oog hamstringblessure. Begin december stond hij ook al langs de kant met klachten aan die spier en keerde juist afgelopen weekend tegen Newcastle United weer terug bij Crystal Palace. Manager Roy Hodgson kon na het duel nog niets zeggen over de ernst van de kwetsuur.

Blessure Benteke

De blessure die Christian Benteke eerder al opliep, betekent voor de spits in elk geval einde kalenderjaar. De aanvaller – die naar verluidt in de belangstelling staat van Club Brugge – zat tegen West Ham United al niet bij de wedstrijdselectie. De Belgische spits heeft een spierblessure opgelopen. "Dit is een grote tegenslag voor ons, want recent deed hij het in enkele wedstrijden zeer goed", baalde Hodgson.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen