Van de Beek over Real: "Dan krijg je weer honderd vragen"

27 december 2019, 08:18

De focus van Donny van de Beek ligt volledig op Ajax, maar de middenvelder merkt dat anderen vaak bezig zijn met de belangstelling van Real Madrid. Hij wordt al lange tijd in verband gebracht met de Spaanse topclub en zegt dat hij niet veel kan met de geruchten.

Tegenover de NOS vertelt de Ajacied erover. "Ik kan niet veel over die geruchten kwijt. Dat wil ik ook niet. Het zijn dingen waar je niet echt op zit te wachten. Je weet dat het erbij hoort. Je hebt er geen invloed op. Je kan er niks aan doen. Iedereen kan schrijven wat ze willen, dat is de tijd van nu. Het is nu heel erg", vertelt hij.

Van de Beek heeft weleens met Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt gesproken over de Real-geruchten. "Jawel, maar niet veel. Zij waren al weg en ik zag ze alleen af en toe bij het Nederlands elftal. Je hebt het gewoon niet in eigen hand. Laatst weer een bericht dat ik naar Real Madrid ga. Dan denk ik: wat moet je ermee? Het staat er, maar dan krijg je weer honderd vragen. Ik ga pas weg als alles goed voelt en het sportieve plaatje moet echt kloppen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen