De Ligt is gelukkig bij Juventus: "Wil hier heel lang blijven"

27 december 2019, 08:56

Ondanks zijn huidige reserverol bij Juventus heeft Matthijs de Ligt het goed naar zijn zin in Italië. De twintigjarige verdediger is uit de basis gespeeld door Merih Demiral, maar voelt zich nog altijd goed bij de Italiaanse grootmacht.

Het leven in Turijn bevalt hem goed, al is het totaal anders dan hij gewend was. "Het is iets nieuws. Ik was gewend aan Amsterdam en dat is heel anders dan Turijn. Maar ik ben hier heel gelukkig en heb veel goede plekken gezien in de stad. Ik ben gelukkig in Turijn en hoop hier nog heel lang te blijven", is hij enthousiast tegenover Juventus TV.

Aan de transfer van De Ligt naar Juventus ging een lange transfersoap vooraf. De verdediger werd met tal van clubs in verband gebracht, maar was blij met de belangstelling van Juventus. "Ik was heel trots natuurlijk", blikt hij terug. "Het is een grote eer als een club als Juventus je wil hebben. De club heeft geweldige spelers en ik ben heel trots dat ik het shirt mag dragen. Ik ga graag uitdagingen aan en ik wil die graag overwinnen. Ik voel me goed bij de club en merk dat ik iedere dag verbeter. Ik speel met de beste spelers ter wereld. Het belangrijkste is dat je altijd wil leren en wil verbeteren. Het doel is om mee te strijden om alle prijzen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen