Ndombele baart opzien bij Mourinho: "Hij wilde niet spelen"

27 december 2019, 09:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Tanguy Ndombele ontbrak op Boxing Day in de wedstrijdselectie van Tottenham Hotspur voor het duel met Brighton & Hove Albion (2-1). De Franse middenvelder kwam met de boodschap dat hij niet wilde spelen aan bij José Mourinho die dat wel wat vreemd vond.

Mourinho gaf na het Premier League-duel tekst en uitleg bij Sky Sports. "Ik kan zeggen dat hij niet met een blessure kampt", aldus de Portugees. "Daags voor de wedstrijd vertelde hij me dat hij zich niet gereed voelde om deze wedstrijd te spelen. Dat komt niet door een blessure, maar vanwege angst door eerdere spierblessures. Sinds de start van dit seizoen heeft hij enkele spierkwetsuren gehad en hij voelde zich niet fit genoeg om te spelen, maar ik kan niet stellen dat hij geblesseerd was. Hij voelt zich niet in de juiste conditie, dat is iets anders."

De 22-jarige Fransman kwam in de zomer met grote verwachtingen over van Olympique Lyon. De international kan vooralsnog niet imponeren en stond pas acht keer in de basis in de Engelse competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen