Liverpool haalt speler terug van huurperiode wegens blessures

27 december 2019, 14:02

De verhuurperiode van Nathaniel Phillips aan VfB Stuttgart blijft voorlopig beperkt tot een halfjaar. Zijn eigenlijke werkgever Liverpool heeft de 22-jarige centrale verdediger namelijk teruggeroepen om coach Jürgen Klopp meer opties te geven centraal achterin. Daar zijn gaten ontstaan vanwege een aantal blessures.

Klopp kan onder meer niet beschikken over Dejan Lovren en Joel Matip. Om naast Virgil van Dijk en Joe Gomez nog wat achter de hand te hebben, is besloten de huurovereenkomst met Stuttgart stop te zetten en Phillips terug te halen naar Anfield. De verdediger speelde sinds deze zomer voor Stuttgart en kwam in totaal tot elf wedstrijden. Hij zou eigenlijk tot komende zomer in Duitsland verblijven.

Nieuwe huurperiode

Dat laatste kan overigens nog steeds het geval zijn, want op de clubwebsite geeft Stuttgart aan dat met Liverpool is afgesproken dat beide clubs aan het einde van de winterse transferperiode opnieuw gaan kijken of Phillips het seizoen bij Stuttgart kan afmaken. Dit zal afhangen van de verdedigende opties die Liverpool dan weer ter beschikking heeft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen