Vertrek Ten Hag geen optie: "Deur blijft voorlopig dicht"

28 december 2019, 10:04   Bijgewerkt: 28 december 2019, 10:24

Ajax is niet van plan om Erik ten Hag zonder slag of stoot te laten gaan. De oefenmeester werd onlangs nadrukkelijk in verband gebracht met Bayern München dat hem graag in de zomer zou willen presenteren. Directeur Marc Overmars stelt dat hij de oefenmeester graag wil behouden.

"Erik kan na komende zomer nog makkelijk een seizoen mee. Hem laat ik zeker nog niet gaan, hoewel ik weet dat hij op lijstjes voorkomt bij grote Europese topclubs. Die deur blijft voorlopig gesloten", spreekt hij klare taal in De Telegraaf. Wat betreft Hakim Ziyech ligt het iets anders. "Bij Hakim heb ik regelmatig gedacht dat hij aan zijn plafond zat, maar elk seizoen zet hij weer een stap. Ik zeg weleens tegen hem: 'Jij kan mister Ajax worden. Waarom zou je vertrekken?' Maar als je eerlijk bent: Hakim is 27 jaar, op z'n top. Als hij de stap kan maken die hij voor ogen heeft, dan zou het van ons mogen."

Overmars is ondertussen bezig om het contract van Ryan Gravenberch te verlengen. De zeventienjarige middenvelder manifesteert zich uitstekend. "Daarover zijn we met zijn zaakwaarnemer en hem in gesprek", zegt de directeur voetbalzaken van Ajax. "Beide partijen hebben de intentie om met elkaar door te gaan. Heel veel meer kan ik er niet over zeggen."

Lees ook: Overmars verwacht drukke zomer: "Wordt moeilijk"

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen