Karsdorp reageert voor het eerst op massaal gedeelde taxi-video

28 december 2019, 16:03   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Rick Karsdorp heeft zaterdagmiddag voor het eerst gereageerd op de video die donderdag viraal ging. In het filmpje was te zien hoe de Feyenoord-back samen met een vriend in een taxi zat. Karsdorp keek niet helemaal helder uit zijn ogen, waarna op social media het vermoeden rees dat hij drugs had gebruikt.

Daar is echter geen sprake van, zo laat hij in een reactie weten. "De afgelopen dagen heb ik naast positieve berichten ook veel negatieve berichten ontvangen en ondervonden hoe snel mensen oordelen over iets waar ze geen weet van hebben. Ik wilde er eerst niet op ingaan, maar er is één ding wat ik recht wil zetten: iedereen mag zijn mening hebben, maar het raakt me dat mensen mij in verband brengen met dergelijke middelen", aldus Karsdorp.

De verdediger laat weten dat hij nog nooit drugs heeft gebruikt. "Ja, ik neem weleens een drankje en ja, ik ben ook een mens, maar dat soort middelen zal ik nooit gebruiken. Ik ga 2020 positief tegemoet en focus mij op de tweede seizoenshelft bij Feyenoord. Supporters, bedankt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen