Spurs-defensie lek als een mandje: "Er is veel werk te verrichten"

28 december 2019, 23:32

Tottenham Hotspur slaagde er zaterdagavond niet in om de uitwedstrijd tegen Norwich City tot een goed einde te brengen. De ploeg van trainer José Mourinho moest zich tot twee keer toe terugknokken van een achterstand en hield een punt over aan de uitwedstrijd tegen de hekkensluiter (2-2). Dat de Londense club makkelijk de doelpunten weggaf, baart José Mourinho zorgen.

Sinds zijn aanstelling is de defensie van Tottenham Hotspur namelijk lek als een mandje. De club incasseerde in tien wedstrijden al zeventien tegendoelpunten. Tegen Norwich City gaf Spurs de doelpunten wederom makkelijk weg. De 1-0 werd gemaakt na een fout van Juan Foyth, bij de 2-1 vloog de bal via Toby Alderweireld en Serge Aurier knullig in het doel.

"We begonnen goed aan de wedstrijd en kregen drie à vier kansen, maar kregen twee 'slechte' doelpunten tegen. Onze defensie maakt wedstrijd op wedstrijd fouten", wordt Mourinho geciteerd door Engelse media. "Er is veel werk te verrichten. Ik zeg altijd dat we onze kwetsbaarheden moeten verhullen. We moeten ons verdedigend verbeteren, want er worden simpelweg te veel individuele fouten gemaakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen