Man City-directeur benadrukt: Guardiola gaat nergens heen

29 december 2019, 10:10

Pep Guardiola wordt de voorbije tijd steeds vaker in verband gebracht met een vervroegd vertrek bij Manchester City, maar volgens algemeen directeur Ferran Soriano zijn die geruchten niet op waarheid berust. Hij laat weten dat de Spanjaard - ondanks de wat mindere resultaten - het volste vertrouwen geniet en voorlopig bij The Citizens blijft.

Soriano stelt dat Guardiola niet vertrekt voordat zijn huidige contract afloopt. De Spanjaard ligt nog tot medio 2021 vast in Manchester. "Pep heeft heel vaak gezegd dat hij over een contract beschikt dat dit seizoen en volgend seizoen dekt. Daar bestaat geen enkele discussie over", wordt de directeur geciteerd door Engelse media.

"Pep blijft en zal op een dag, op het juiste moment, weggaan. De club is sterk genoeg om veranderingen op te vangen. Maar zoals Pep al heel vaak heeft gezegd: hij gaat niet weg", benadrukt Soriano, die zich geen zorgen maakt over het feit dat Manchester City in tegenstelling tot de twee vorige jaren de Premier League niet domineert. "Wat nu gebeurt, is normaal. Dat we de afgelopen twee jaar 198 hebben veroverd, is dat niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen