Tadic lovend over Eiting: "Doet me denken aan mezelf"

29 december 2019, 18:21

Dusan Tadic heeft zich lovend uitgelaten over Carel Eiting. De middenvelder begon vorig seizoen goed aan het voetbaljaar bij Ajax, maar raakte vervolgens door een blessure uit de gratie. Ook dit jaar komt de middenvelder er niet aan te pas, maar toch krijgt hij de complimenten van captain Tadic.

Tegenover Pro Shots Magazine spreekt hij zich uit over de gang van zaken in de kleedkamer. "Het voordeel van aanvoerder zijn, is dat je altijd de ruimte krijgt om iets te zeggen", zegt de routinier. "Bij Ajax in de kleedkamer zijn er overigens genoeg jongens die hun mond open doen, ook de jongere gasten doen dat. Ze zijn ook met velen. Vooral Carel Eiting doet me denken aan mezelf toen ik jong was. Hij is een slimme jongen, heeft voor zijn leeftijd slimme dingen te zeggen."

Tadic is ook positief over Matthijs de Ligt, die voor hem aanvoerder was. "Kijk naar Matthijs de Ligt: hij was pas achttien toen hij aanvoerder werd. Hij is een zeer slimme jongen, met de juiste uitstraling, dus dat hij nog jong was, maakte niets uit. Ja, ik zou Matthijs een geboren leider noemen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen