Woede om de VAR: "Niemand heeft hier om gevraagd"

29 december 2019, 23:14

Er was zondag grote onrust in Engeland om de VAR. Bij Liverpool tegen Wolverhampton Wanderers werd een doelpunt van Liverpool goedgekeurd terwijl Virgil van Dijk hands maakte in de opbouw en werd een goal van de bezoekers afgekeurd voor vermeend buitenspel. Wolves-speler Conor Coady is woest.

Van Dijk maakte hands voor hij de lange bal gaf waar de goal uitkwam. Het zorgt voor onbegrip bij Wolverhampton. "We voelen ons genaaid", zegt hij tegen Sky Sports. "Ik snap er helemaal niets van, het is belachelijk. Voor mij werkt de VAR totaal niet. Spelers op het veld begrijpen er nooit iets van. Arbiter Taylor is een goede kerel, maar toen ik vroeg hoe het zat kon hij geen antwoord geven. Wij zeiden allemaal dat Van Dijk hands had gemaakt."

De invloed van de VAR is volgens Coady niet goed voor het voetbal. "De VAR heeft invloed op de sport. Fans zingen er grappige liedjes over en niemand snapt er iets van. Niemand heeft hier om gevraagd. Je hebt op het veld gewoon geen idee wat er allemaal gaande is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen