Zoet gaat voor kans bij PSV en vertrekt niet in de winter

30 december 2020, 07:53   Bijgewerkt: 30 december 2020, 08:25

Jeroen Zoet is niet van plan om deze winter te vertrekken bij PSV. De doelman staat in de belangstelling van andere clubs, maar hij kiest ervoor om de strijd aan te gaan met Lars Unnerstall. Zo meldt het Eindhovens Dagblad. Zoet begon het seizoen als eerste keeper, maar werd in november gepasseerd en kwam sindsdien op het tweede plan terecht. 

PSV reist zaterdag af naar Qatar om zich daar voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. De Eindhovenaren verblijven van 4 tot en met 12 januari in het Midden-Oosten en werken in de periode twee oefenwedstrijden af. Club Brugge is de eerste tegenstander, waarna het daarna de degens kruist met Eupen. Volgens het Eindhovens Dagblad wil interim-trainer Ernest Faber naast Unnerstall en Zoet ook derde doelman Robbin Ruiter aan het werk zien. Logischerwijs neemt Faber hierna een beslissing over wie als eerste doelman aan de tweede seizoenshelft begint.

Jong talent

Na het vertrek van linksback Toni Lato is er een plekje vrij in de A-selectie van PSV en die wordt op het trainingskamp naar Qatar in alle waarschijnlijkheid opgevuld door Justin de Haas (19). De jonge verdediger zat voor de winterstop al voor het eerst bij de selectie, maar maakte nog geen minuten in de hoofdmacht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen