Sparta haalt met Fortunees Pinto gewilde back binnen

30 december 2019 – Sparta Rotterdam heeft zich versterkt met Mica Pinto. De verdediger, linksback van origine, komt over van Fortuna Sittard en tekent een contract tot medio 2021 op Het Kasteel. De Rotterdammers wilden al langer een linksback toevoegen aan de selectie en dat is dankzij de komst van de 26-jarige gelukt.

Sparta haalt met Fortunees Pinto gewilde back binnen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Technisch manager Henk van Stee is blij met de eerste winterstopversterking. "Met Mica halen we een speler binnen die beschikt over een winnaarsmentaliteit die bij Sparta past. Daarnaast heeft hij al flink wat ervaring opgedaan, niet alleen in de Eredivisie maar ook in andere competities. Daarnaast heeft hij interlands gespeeld voor Portugal Onder 21."

Pinto speelde in het begin van het seizoen als aanvoerder alle wedstrijden bij Fortuna Sittard. Nota bene tegen Sparta raakte hij geblesseerd. Het koste hem twee maanden om te revalideren. Na de jaarwisseling gaat Pinto mee op trainingskamp met de Eredivisionist.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd